Tovább olvasom

Benjamin, Ali

Suzy és a medúzák

Insomnia

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-09-15
Terjedelem: 316 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789633108697
2 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Suzy mindig is többet tudott a világról, mint mások. Ismeri a hangyák alvási ritmusát. Tudja, hogy évente 150 millió medúzacsípés történik. Tudja, hogy egy átlagos általános iskolásnak 20 milliárd közös atomja van Shakespeare-rel. De azt sehogyan sem képes felfogni, hogyan lehetett ilyen rövid élete a barátnőjének, Frannynek… és miért pont akkor lett vége, amikor Suzy azt a szörnyű dolgot tette vele.

Suzy elkezd elméleteket gyártani, megvizsgálja a tényeket, és felkeresi a megfelelő szakembereket. Mindeközben csak reméli, hogy kutatása végén meg tud bocsátani saját magának… Ha sikerül bebizonyítania, hogy a rejtélyes medúzacsípés tehet mindenről, akkor talán megszabadulhat a gyásztól és bűntudattól.

Ali Benjamin szívszorító regényének megfilmesítési jogait az OddLot Entertainment vásárolta meg, producerei pedig a Holtodiglan, Eleven testek és a Vadon című filmen közösen dolgozó Bruna Papandrea és Reese Witherspoon lesz.

„Van olyan szív, amely csak négyszáztizenkétmilliószor dobban. Ami nagyon soknak tűnhet. De az az igazság, ez épp csak tizenkét évet jelent.”

Benjamin, Ali

Ali Benjamin New York külvárosában nőtt fel egy rozoga kunyhóban, amit a környékbeliek csak kísértetháznak hívtak. Gyerekkorában számtalan órát töltött bogarak és békák gyűjtésével – innen a Suzy és a medúzákban is megjelenő rajongása a természetért. Társszerzője a HIV-pozitív Paige Rawl memoárjának, a Positive-nak, illetve Tim Howard bestsellerének, a The Keepernek. Tagja a New England Science Writers társaságának. Massachussets kertvárosában él férjével, két gyermekével és ausztrál juhászkutyájával, Mollie-val.

Tovább a szerző oldalára

Az nem lehet, hogy a dolgok néha csak úgy megtörténnek.

A szerkesztő ajánlja