Tovább olvasom

Zsidai Roy , Darida Benedek

Spíler – Főzz le mindenkit!


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2015-11-23
Terjedelem: 182 oldal

 

Súly: 360 gramm
ISBN: 9789633102015
3 990 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Spíler című kötet szerzője, Zsidai Zoltán Roy sikeres, a magyar gasztronómiában étteremtulajdonosként alkotó üzletember, aki markáns életfilozófiáját kívánja megosztani az olvasókkal. Zsidai formabontó, olykor provokatív gondolatai olyan rendszerré állnak össze, amely egyszerre próbálja megfogalmazni az élet, az ételek és italok élvezete, az üzleti és szociális eredményesség, egyszóval a boldogulás receptjét. egyformán érdekes lehet a kulináris élmények tudatos átélésére törekvőknek, valamint a sikeres, boldog életre vágyóknak. ASpíle tehát érdekes és hasznos olvasmány lehet a kulináris élmények tudatos átélésére törekvők mellett bárkinek, aki sikeres, boldog életre vágyik.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Zsidai Roy

Zsidai Zoltán Roy 1976-ban született Rochesterben, az USA-ban. Közgazdász végzettséget szerzett, tanult többek között a Cornell Egyetemen és a Harvardon. Dolgozott a Boston Consulting Groupnál, valamint a Deutsche Bank egy cégénél, 2006 óta pedig a családi hagyományt követve a vendéglátóiparban dolgozik, és azóta a budapesti bisztró- és gasztrokultúra egyik meghatározó alakja lett. Pro Turismo díjas étteremtulajdonos, tagja a magyar Bocuse d’Or Akadémiának. Nevéhez fűződik többek között a budai várbeli 21, Pest-Buda és Baltazár étterem, a Kempinski ÉS Bisztrója, az Opera Café vagy a Spíler a Gozsdu udvarban, továbbá Közép-Európában elsőként nyitott Jamie’s Italian éttermet a világhírű brit séffel, Jamie Oliverrel.
Harmadik nevét keresztapja, Roy Watson, az American Hotel & Motel Association egykori elnöke után kapta, akit ma is egyik példaképének tekint. Négy gyermeke van, szeret robogózni. A fényképet Máté Péter készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja