Tovább olvasom

Homonnay Gergely

Puszi, Erzsi! – A világ macskaszemmel

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-03
Terjedelem: 185 oldal

 

Súly: 256 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789634330400
2 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.
Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.
Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

,,A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat akár egy életen át.
Erzsébet Fenevadova

 

Kategória:

„Könyvet írt a legokosabb, leggyönyörűbb, politikailag legaktívabb magyar macska”

444.hu

A szerző további könyvei

20%
Homonnay Gergely
Erzsi bölcsességei – A boldog élet titka
starsBetöltés...

2299 Ft 1839 Ft

20%
Homonnay Gergely
Az elnökasszony – A bundás választás
starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

Homonnay Gergely

A szegedi bölcsészkaron végzett, Pécsett és az ELTE-n folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. Első írásai balettkritikák voltak, ma a Best, a Story munkatársa, de írásai jelennek meg a Nők Lapja Psziché lapban is. 15 évvel ezelőtt kezdett el blogolni. Két blogja, a gonzalo, illetve a dagadtanoverem a blogírói szcéna kultfigurájává tette. Első könyve a Puszi, Erzsi!, mely az életet macskaperspektívából mutatja be, a megjelenés napján bestseller lett.

A fényképet Máté Péter készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja