Tovább olvasom

Zimbardo, Philip

Pszichológia mindenkinek 3. – Motiváció – Érzelmek – Személyiség – Közösség

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-05-25

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634331971
4 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Stanford Egyetem professzora, a „börtönkísérlete” révén világhírt szerzett Philip Zimbardo és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan ismertetnek meg mindazzal, amit a pszichológiáról tudni kell. A szerzők felhasználják a legfrissebb kutatási eredményeket, és esettanulmányokkal, a kritikus gondolkodást fejlesztő feladatokkal segítik, hogy az elsajátított tudást a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A Pszichológia mindenkinek nem véletlenül szerepel a világ főiskoláin, egyetemein a kötelező olvasmányok listáján.

Zimbardóék munkája magyarul négy kötetben jelenik meg. A harmadik kötet főbb témái: motiváció – érzelmek – személyiség – közösség.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Nikita D. Coulombe - Philip Zimbardo
Nincs kapcsolat – Hová lettek a férfiak?

starsBetöltés...
A környezet és a technológia változásai, az apa nélküli családok ijesztően magas száma, az iskolarendszer hiányosságai: mindezek együtt felelnek azért,...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Robert Johnson - Vivian Mccann - Philip Zimbardo
Pszichológia mindenkinek 2. – Tanulás – Emlékezés – Intelligencia – Tudatosság
starsBetöltés...

4499 Ft 3599 Ft

Zimbardo, Philip

Nemzetközileg elismert szociálpszichológus és kutató, a Stanfordi Egyetem professzora, az Amerikai Pszichológiai Társaság egykori elnöke. 1933-ban született New Yorkban egy szicíliai bevándorlócsaládba, a Yale-en doktorált pszichológiából, majd tanított a Yale, a Columbia és a New York-i Egyetemeken. Neve a stanfordi börtönkísérlet kapcsán került be a köztudatba, de számos pszichológiai tanulmány, tankönyv és könyv – köztük a magyarul megjelent A Lucifer-hatás és a Nincs kapcsolat – szerzője, valamint a Hősök Tere Projekt alapítója. A fényképet Németh Dániel készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja