Tovább olvasom

Daniels, J.

Nyolcbetűs szavak – Mocskos Kis Titkaink 1.

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Babits Péter
Megjelenés dátuma: 2018-05-16
Terjedelem: 540 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634331759
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Talán még senkinek sem fordult akkorát az élete, mint Sydney Paige-nek, amikor téves számot hívott. Csak meg akarta mondani a magáét a pasinak, aki összetörte a legjobb barátnője szívét, ehelyett minden elfojtott dühét egy vadidegen nyakába zúdította. Most pedig az egész világ a feje tetején áll, mert a fickónak esze ágában sincs kiszállni a vonalból.

Melyik nyolcbetűs szó változtatja meg örökre az életed?

Brian Savage olyan életet élt, amit teljes szívéből utált – amíg Sydney vad kirohanása ki nem rántotta a mókuskerékből. A szexi hangú nő hamarosan a szívébe és az ágyába is utat talál, csakhogy Briannek súlyos titkai vannak, és minél közelebb engedi magához Sydet, annál nehezebb megvédenie őt múltbéli hibáinak következményeitől…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
J Daniels
Betalál – Mocskos Kis Titkaink 2.

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Daniels, J.

J. Daniels a The New York Times és a USA Today sikerszerzője, akinek magyarul a Nyolcbetűs szavak és a Betalál című regénye olvasható.
A szexi, kisvárosi regényeiről ismert írónő bemutatkozó regénye, a Sweet Addiction (Édes kis függőség) 2014-ben jelent meg, és nyomban hatalmas nemzetközi sikert aratott. Azóta több mint tíz regényt adott ki – köztük a Mocskos kis titkaink-sorozatot.

Daniels Baltimore-ban nőtt fel, jelenleg Marylandben él a férjével és két gyermekével. Korábban radiológusként dolgozott, a regényírással azonban már korábban, a főiskolán is kacérkodott. Hébe-hóba manapság is látni fehér orvosi köpenyben, de az igazi szenvedélye továbbra is az írás – nem győz hálás lenni, amiért főállásban ezzel foglalkozhat.
Daniels mindig is imádott olvasni, szó szerint mindenféle könyvet, bár a legnagyobb kedvence még mindig a fantasy. Szeret kirándulni, utazgatni, elvonulni hétvégére a hegyek közé, és minden szabadidejét a családjával tölteni.

Fotó © https://authorjdaniels.com/about/

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja