Tovább olvasom

Zimbardo, Philip

Nincs kapcsolat – Hová lettek a férfiak?


starsBetöltés...

 

Fordította: Farkas Nóra
Megjelenés dátuma: 2016-05-12
Terjedelem: 493 oldal

 

Súly: 572 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789633107898
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A környezet és a technológia változásai, az apa nélküli családok ijesztően magas száma, az iskolarendszer hiányosságai: mindezek együtt felelnek azért, hogy rekordszámú fiatal férfi képtelen boldogulni a tanulmányaival, nem tud szót érteni a lányokkal, és szexuálisan is kudarcot vall a nőkkel. Philip Zimbardo, a világhírű szociálpszichológus Nikita D. Coulombe közreműködésével írt könyve nem éri be a fenti, hosszabb távon súlyos társadalmi következményekkel járó problémák feltárásával, hanem a lehetséges megoldási módokat is felvázolja üzenete férfiaknak és nőknek, szülőknek és fiatal felnőtteknek, pedagógusoknak és döntéshozóknak egyaránt hasznos és megszívlelendő.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Robert Johnson - Vivian Mccann - Philip Zimbardo
Pszichológia mindenkinek 3. – Motiváció – Érzelmek – Személyiség – Közösség
starsBetöltés...
A Stanford Egyetem professzora, a „börtönkísérlete” révén világhírt szerzett Philip Zimbardo és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan ismertetnek meg mindazzal,...

4499 Ft 3599 Ft

20%
Robert Johnson - Vivian Mccann - Philip Zimbardo
Pszichológia mindenkinek 2. – Tanulás – Emlékezés – Intelligencia – Tudatosság
starsBetöltés...

4499 Ft 3599 Ft

Zimbardo, Philip

Nemzetközileg elismert szociálpszichológus és kutató, a Stanfordi Egyetem professzora, az Amerikai Pszichológiai Társaság egykori elnöke. 1933-ban született New Yorkban egy szicíliai bevándorlócsaládba, a Yale-en doktorált pszichológiából, majd tanított a Yale, a Columbia és a New York-i Egyetemeken. Neve a stanfordi börtönkísérlet kapcsán került be a köztudatba, de számos pszichológiai tanulmány, tankönyv és könyv – köztük a magyarul megjelent A Lucifer-hatás és a Nincs kapcsolat – szerzője, valamint a Hősök Tere Projekt alapítója. A fényképet Németh Dániel készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja