Tovább olvasom

Mindent a táplálkozásról – Szemléletes ábrák, elképesztő adatok


starsBetöltés...

 

Fordította: Szkokán Boglárka
Megjelenés dátuma: 2018-04-12

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634333340
5 499 Ft4 399 Ft
Mennyiség

 „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról

Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik sokan?

Mi a tudományos alapja azoknak a felfedezéseknek és tanácsoknak, amelyekkel a média áraszt el bennünket nap mint nap?

Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok – minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.

  • A japánok fejenként 8,5 liter szójaszószt fogyasztanak évente

  • A mézben több a kalória, mint a cukorban

  • A termőföldek 75%-án állati takarmányt termelnek

  • A friss alma 25%-a levegő

  • A tojás nem növeli a koleszterinszintet

  • Néhány gyümölcslé pont olyan cukros, mint az üdítők

  • A koffeinmentes kávéban is van 3% koffein

  • A fehérjében lévő kalóriák 35%-át elégetjük emésztéskor

  • A feketeribizliben négyszer annyi C-vitamin van, mint a narancsban

  • Az ázsiaiak több mint 80%-a laktózérzékeny

  • Az uborka 96%-a víz

  • A tücsökben több a fehérje, mint a marhában

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja