Mindent a táplálkozásról – Szemléletes ábrák, elképesztő adatok
Fordította: Szkokán Boglárka
Megjelenés éve:
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634333340
Állandó 20% kiadói kedvezmény!
Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap
A legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról
Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik sokan?
Mi a tudományos alapja azoknak a felfedezéseknek és tanácsoknak, amelyekkel a média áraszt el bennünket nap mint nap?
Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok – minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.
-
A japánok fejenként 8,5 liter szójaszószt fogyasztanak évente
-
A mézben több a kalória, mint a cukorban
-
A termőföldek 75%-án állati takarmányt termelnek
-
A friss alma 25%-a levegő
-
A tojás nem növeli a koleszterinszintet
-
Néhány gyümölcslé pont olyan cukros, mint az üdítők
-
A koffeinmentes kávéban is van 3% koffein
-
A fehérjében lévő kalóriák 35%-át elégetjük emésztéskor
-
A feketeribizliben négyszer annyi C-vitamin van, mint a narancsban
-
Az ázsiaiak több mint 80%-a laktózérzékeny
-
Az uborka 96%-a víz
-
A tücsökben több a fehérje, mint a marhában