Tovább olvasom

Jonas, Charlie

Mimi kávézója


starsBetöltés...

 

Fordította: Farkas Tünde
Megjelenés dátuma: 2022-07-01

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634339458
4 299 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Leonie Beaumarchais köszöni, nem vágyik izgalmakra: nagyon is elégedett meghitt kis lakásával, tanári állásával, csinos ruháival és imádott könyveivel. Nem mondható hát túlzottan lelkesnek, amikor a szomszédasszonya arra kéri, fogadja be a macskáját, amíg ő Ischián vakációzik, ám a fiatal lánynak végül nincs szíve visszautasítani a magányos özvegy kívánságát. Egy kedves kis cica úgysem okozhat akkora felfordulást!

Csakhogy Mimi, a macska korántsem olyan tündéri, mint amilyennek látszik, és hamarosan pokollá teszi vendéglátója életét. Leonie néhány nap után ráébred, hogy segítségre van szüksége – és szerencsére pont kéznél van a legjobb barátnője, aki egészen véletlenül óriási macskarajongó. Maxie nemrég nyitotta meg saját kávézóját, és bár a kávé mennyei, a sütemények pedig egészen pompásak, a helyből hiányzik még valami, egy kicsi plusz, amivel mosolyt csalhatna a rideg kölni időjárástól fásult emberek arcára…

A Mimi kávézója bűbájos könyv a barátság fontosságáról, az újrakezdés izgalmáról, és arról, hogy a szerelem bármelyik sarkon a nyomunkba szegődhet.

Kategória:

„A könyvespolcon kutakodni, kényelmes fotelben üldögélni és közben macskát simogatni, isteni kávét szürcsölni, hozzá pedig friss fahéjas csigát eszegetni, amit a csodálatos tulajdonosnő kedves mosollyal hoz ki az asztalhoz – hát ez még a rossz napokon is maga a boldogság.”

Jonas, Charlie

A Charlie Jonas név írói álnév, de a szerzőről annyi tudható, hogy imádja a macskákat, és Kölnben, a Lenau tér közelében lakik. Rendszeres látogatója a világ számos macskakávézójának, regényét leginkább a kanadai Otis and Clementine’s kávézó ihlette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja