Tovább olvasom

Cole, Courtney

Mielőtt elbukunk – Megtört lelkek 3.

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth M. Zsanett
Megjelenés dátuma: 2018-09-27
Terjedelem: 484 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789634331520
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ha gyémántra vágysz, ne játssz tovább kavicsokkal

Egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy Dominic Kinkaide világa összeomoljon. Az érettségi előtti estén történtek örökre megváltoztatták őt, amelyek miatt egy kemény és öntörvényű ember lett belőle – a világ szemében ugyan híres színész, valójában egy megtört lélek. A huszonnégy éves férfit már csak az foglalkoztatja, hogy az igazi arcát mások elől különféle álarcok mögé rejthesse.

Jacey Vincent huszonhárom évesen nem is sejti, milyen romboló hatással volt rá az apja érzéketlensége. Mindez élő bizonyítéka annak, hogy nemcsak egy pillanat tudja megtörni az embert, hanem a pillanatok hiánya is. Férfiak karjában keresi az elfogadást, hogy megtölthesse a szívét némi melegséggel. Ez a terv egészen jól működik, amíg meg nem ismerkedik Dominickel.

Amikor a megcsömörlött Dominic és a karakán Jacey találkozik, a férfi titkai és a nő gondjai a kölcsönös vonzalomból hamar vihart kavarnak. Vajon ebben a viharban egymásba kapaszkodnak, vagy elsodródnak egymástól?

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Courtney Cole
Ha elhagysz – Megtört lelkek 2.

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Courtney Cole
Ha velem maradsz – Megtört lelkek 1.

starsBetöltés...

3599 Ft 2879 Ft

Cole, Courtney

Courtney Cole regényíró a Michigan-tó környékén él az USA-ban családjával és kedvenc iPadjével. A tópart a legkedvesebb hely számára a világon, főleg ha belegázolhat a vízbe. Ha épp nem a parton van, akkor kasmírzokniban, álmodozva bámulja a tájat dolgozószobája ablakából.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja