Tovább olvasom

Galgóczi Dóra

Messziről jött magzatok

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-03-20
Terjedelem: 180 oldal

 

Méret: 110 x 185 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634333043
2 699 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Honnan ered a születés, mi döntünk róla, vagy a gondolatot megelőzi a létezés? Idő, tér és érzések különös elegyében élünk, teremtőnek véljük magunkat, holott apró pontok részeként rezgünk a nagy gömb, a végtelen egészében.
Egy ikerpár világra kéredzkedik, arcukon az a bölcsesség látszik, mint minden újszülöttén, mielőtt kerekded csecsemőkké válnak. Felfedezheti minden édesanya és apuka, de elgondolkodtak már rajta, vajon honnan hozzák ezt a tudást? Ami sokkal több, mint amit majd itt a földi létben tanulhatnak. Több és más, mert benne rejlik a létezés lényege. Ha szülőként megpróbáljuk befogadni tőlük, újra miénk lehet a mostban élés varázsa, megszabadulunk az örök kétségektől és kérdésektől. Az érkező újszülöttek érzékeivel látva a világot olyan ajándékot kapunk, amit máshonnan hiába várnánk: az igazi tudást, túlmutatva a tapasztalaton. Ez az ő titkuk, és átadják, ha megengedjük nekik.

Galgóczi Dóra író, újságíró kilencedik, legújabb kötete a szerző eddigi műveihez hasonlóan az emberi kapcsolatokról, a legmélyebb lelki és sorskérdésekről, azaz az élet legfontosabb vetületeiről szól.

Kategória:

„Mert a szeretet fénynemű és légnemű, kitölt mindenkit, és betölti a velünk létező Egészet. Átjár választás nélkül, válaszol kérdések nélkül.”

A szerző további könyvei

20%
Galgóczi Dóra
Halló, itt a Mennyország!

starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

20%
Galgóczi Dóra
Válaszok háza

starsBetöltés...
Ötször cserél gazdát az aranyesők közt megbújó, különös ház. Minden lakója úgy lép be a kertkapun, hogy összekuszálódott élete megoldásra...

3499 Ft 2799 Ft

Galgóczi Dóra

Író, újságíró. Könyvei műfaja a szépirodalom és az életvezetési tanácsok ötvözete. Többek között a Test a lélek börtönében, a Felpróbált életek és a Válaszok háza sikeres szerzője sorra veszi az emberi életút legfontosabb állomásait: hivatás, szerelem, család, visszavonulás, miközben fontos sorskérdéseket is feszeget; bűn vagy megbocsátás, ragaszkodás vagy elengedés, harc vagy megbékélés. (Fotó: Galgóczi Dóra)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja