Tovább olvasom

Navarro, Joe

Légy kivételes! – Találj rá önmagad legjobb verziójára


starsBetöltés...

 

Fordította: Dr. Molnár Csaba
Megjelenés dátuma: 2022-07-07

 

Méret: 136 x 206 mm
ISBN: 9789634339298
4 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Bizonyos emberek kiemelkednek az átlagból, és különleges, karizmatikus személyiségük rendkívül sikeres vezetőkké teszi őket. Joe Navarro egykori FBI-ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője ezúttal őket, a kivételeseket helyezi vizsgálatának fókuszába, és feltárja azokat a jelenségeket és kulcsmomentumokat, amelyek mindannyiuknál egyaránt megfigyelhetőek.

Navarro azonban rámutat arra, hogy mindezek a készségek és viselkedésformák bármelyikünk számára elérhetőek és elsajátíthatóak. Segítségükkel magunk is eredményesen kezelhetünk bármely helyzetet, fejlődhetünk és sikeresebbé válhatunk mind a szakmai, mind a magánéletünkben.

Ne feledjük tehát: bárki lehet kivételes!

„Ha tudni szeretnéd, hogyan ismerhetsz ki másokat és nyerheted el magabiztosan a bizalmukat, nem találhatsz jobb tanárt, mint Joe Navarro. Mindenkinek, aki sikerre vágyik – legyen az szakmai, személyes vagy akár mindkettő – el kell olvasnia ezt a könyvet.
A Légy kivételes! gyakorlati módszereket kínál bármely helyzet eredményes kezeléséhez, és igen, ahhoz is, hogy valóban kivételes személlyé váljunk.”

Chris Voss

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Joe Navarro
Beszédes testek – A testbeszéd titkai

4199 Ft 3359 Ft 20%

starsBetöltés...
Joe Navarro
Árulkodó jelek – Testbeszéd a munkahelyen

3490 Ft 2792 Ft 20%

Navarro, Joe

Az FBI nyugalmazott ügynöke, fő területe a kémelhárítás volt. Több mint harminc évet töltött a nonverbális kommunikáció és a testbeszéd tanulmányozásával, számos könyve megjelent a témában.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja