Tovább olvasom

Szentesi Éva

A legfontosabbat utoljára hagytam


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-06-17
Terjedelem: 176 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634336716
3 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

2015 május 13-án megkaptam életem legfontosabb eredményét: negatív lett a PET CT eredményem, azaz a teszt szerint a daganat tökéletesen eltűnt a szervezetemből. Azért is volt nagy szó ez, mert az orvosok ennek leginkább nulla, de legfeljebb is maximum egy százalék esélyt jósoltak. Azóta eltelt szinte percre pontosan öt év, az állapotom fontos fordulóponthoz érkezett, s a legfrissebb eredmények még mindig negatívak. Ez a könyv részben ennek az ünneplése, részben pedig egyfajta tudás és élményanyag átadása. Ebben a kötetben benne van mindaz, amit megtanultam a lelkemről és a fizikai valómról a sokszor fájdalmas gyógyulás és testi-lelki rehabilitáció kőkemény évei alatt.
Szentesi Éva

Az idő szalad. Az élet rövid. Baromi nagy közhely az egész.
A könny leszedi az arcomról az alapozót. Ahogy folyik az állam vonala felé, úgy barázdál egyre fényesebb vonalakat. Az orrom alatt összekeveredik a takonnyal, és folyik tovább. Nem törölgetem. Egy idő után elkezd leválni a szempillafesték - ami nem vízálló, mert azt utálom, esténként sose tudom lemosni -, és némi fekete is keveredik a csillámló anyagba. Mindig csodálattal néztem, ahogy a tus szétszalad a vizes akvarellpapíron. Most az arcom a papír, a fájdalom festi rá a portrét.

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Szentesi Éva
Merkúr a retrográdban

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Damaszt és paprikás csirke

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Szentesi Éva
Pedig olyan szépen éltek

4299 Ft 3439 Ft 20%

Szentesi Éva

Író, rákellenes aktivista, a WMN.hu munkatársa. 2013 decemberében áttétes méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Elhatározta, hogy betegségét nem kezeli magánügyként, hanem kiáll a nagy nyilvánosság elé. Megírta a Hamvaimból című könyvét, és elindította rákellenes kampányát. Első regénye 2019-ben jelent meg a Libri Kiadónál Pedig olyan szépen éltek címmel.

fotó: Máté Péter /Libri Kiadó

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja