Tovább olvasom

Brittainy, C. Cherry

Lebegés – Az vagy nekem 1.

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: H. Prikler Renáta
Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 392 oldal

 

Súly: 418 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9789633108284
3 599 Ft2 879 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Brittainy C. Cherry
Csendfolyó – Az vagy nekem 3.

starsBetöltés...
Várható megjelenés: 2017. augusztus Gyerekként szerettek egymásba. Ám egy szörnyű élmény rányomja bélyegét a lány életére. Elég erős-e a szerelmük ahhoz,...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Cherry Brittainy
Tűzeső – Az vagy nekem 2.

starsBetöltés...
Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá. Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az...

3599 Ft 2879 Ft

Brittainy, C. Cherry

Az Amazon listavezető szerzője és a szavak szerelmese. Színházművészetből szerezte a diplomáját a Carroll Egyetemen, mellékszakként kreatív írást tanult. Családjával a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban él. Amikor nem a milliónyi feladatát végzi, és nem történeteken töri a fejét, akkor nagy valószínűséggel négylábú kedvenceit dédelgeti.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja