Tovább olvasom

Knoll, Jessica

Kedvenc nővér


starsBetöltés...

 

Fordította: Megyeri Kata
Megjelenés dátuma: 2019-03-20
Terjedelem: 500 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634334897
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Amikor két, egymással a végsőkig versengő nővér bekerül egy valóságshowba, az egyikük hasznot húz belőle, a másik pedig nem éri meg a forgatás végét.

A Goal Diggers – A siker amazonjai című, fiatal és sikeres vállalkozónők életét bemutató népszerű tévéműsor producerei fordulatos, intrikákban, szövetségekben, valamint árulásokban gazdag negyedik évadra számítanak. Ezek a hozzávalók, illetve a kamerák előtti és mögötti cicaharcok repítették a műsort a nézettségi listák élére, és tették közismertté a szereplők nevét.

De senki sem sejtette, hogy az örök kedvenc, Brett holtan végzi, és azt sem, hogy ennyi szereplőtársának volt indítéka meggyilkolni őt.

És Kelly sem ártatlan…

Kategória:

A felháborodástól elakad a szavam. Az igazi királynők megigazítják egymás koronáját? Ez pontosan az a megtévesztő, üres frázis, amit manapság feminizmusnak neveznek. Egy Instagram-idézet, amely a kevésbé sikeres félre hárítja a terhet… Tévút, ha azt mondjuk a nőknek, hogy támogassák egymást egy olyan társadalomban, amely szisztematikusan versenyhelyzetet teremt közöttünk.

A szerző további könyve

20%
Jessica Knoll
Szerencse lánya

starsBetöltés...
Megláttam, milyen oltalmat nyújt a siker, a sikert pedig a mobiltelefonos beszélgetés végén található beosztott megfenyegetése, a nagyvárost terrorizáló drága körömcipő definiálja, az emberek egyszerűen akkor állnak félre az utunkból, ha úgy tűnik, hogy nekünk fontosabb helyekre kell igyekeznünk, mint nekik Úgy döntöttem, hogy csak ezt kell elérnem, és soha többé senki sem bánthat. Jessica Knoll vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan magazinnál. Jelenleg New Yorkban él férjével, és második regényén dolgozik. A szerencse lányából Reese Witherspoon forgat filmet. 2015 legsikeresebb első regénye, már 27 országban bestseller A huszonéves TifAni FaNelli a kiváltságosok életét éli. Egy körülrajongott női magazin megbecsült munkatársa,...

3499 Ft 2799 Ft

Knoll, Jessica

Vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan, valamint rovatvezető a Self magazinnál. A Szerencse lánya című debütáló regényéből a Lionsgate forgat filmet Reese Witherspoon főszereplésével. A Kedvenc nővér a második regénye. Jelenleg Los Angelesben él a férjével és egy Beatrice nevű bulldoggal.

(Fotó: Leslie Hassler)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja