Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Karácsony a Piciny Csodák Pékségében

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Páll Márta
Megjelenés dátuma: 2019-10-18
Terjedelem: 340 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634336525
3 599 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Karácsony van a Cornwall partja melletti Mount Polbearne nevű faluban – a család, a barátok és az ünneplés ideje.

Polly Waterford szeret a vállalkozásában, a Piciny Csodák Pékségében dolgozni, és az ünnepi időszak mindig arra ihleti, hogy valami különlegeset süssön a falubelieknek. Ennél jobban csak azt szereti, ha főnyeremény barátjával, Huckle-lal összebújhat. Ez a karácsony minden eddiginél jobbnak ígérkezik, de a dolgok nem mindig alakulnak terv szerint…

Amikor Polly legjobb barátnője, Kerensa előáll egy titokkal, amely fenyegeti azt az életet, amelyet Polly és Huckle együtt építettek fel, a jövő kezd bizonytalanná válni. Aztán felbukkan Polly múltjának egy szereplője, és ez még tovább bonyolítja a dolgokat. Polly általában vigaszra talál a munkájában, de most úgy érzi, hogy ez nem lesz elég.

Vajon sikerül-e elrendeznie mindent, és lehet-e még mindenkinek boldog karácsonya?

 

Kategória:

Pollynak eszébe jutott a régi történet, ahogy az állatok éjfélkor elhallgattak Jézus születésére várva, a betlehemi istállóban, és a juhok is a dombokon. Amikor kicsi volt, mindig ébren akart maradni éjfélig, hogy meglássa, vajon a szomszédban a pomerániai törpespicc abbahagyja-e az ugatást.

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Jenny Colgan
Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét

4399 Ft 3519 Ft 20%

starsBetöltés...
Jenny Colgan
Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

3499 Ft 2799 Ft 20%

starsBetöltés...
Jenny Colgan
Piciny Csodák Péksége

3599 Ft 2879 Ft 20%

Colgan, Jenny

Jenny Skóciában született, és élt már Londonban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Franciaországban is. Végül ezek közül a legcsapadékosabb helyen telepedett le, és jelenleg Edinburgh-tól északra él férjével, Andrew-val, kutyájával, Nevil Shute-tal és három gyerekével: Wallace-szal, aki tizenhárom éves, és szeret úgy tenni, mintha tizenkilenc lenne, és nem értené, hogy mi ez a kínos családizé, amely mindenhova követi őt; Michael-Francis-szel, aki kilencéves, és szeret új barátokat szerezni a repülőn; és Delphine-nal, aki hétéves, és amennyire megállapítható, leginkább egy mosómedvére hasonlít.

Fotó © Charlie Hopkinson

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja