Tovább olvasom

Gregory, Daryl

Kanálhajlítók

A káprázatos Telemachus család tündöklése és bukása

starsBetöltés...

 

Fordította: Tóth Attila
Megjelenés dátuma: 2019-03-20
Terjedelem: 652 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN:
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A 60-as évek Amerikájában Teddy és Maureen egy CIA által támogatott különleges képességekről szóló kutatás során szeretnek egymásba, össze is házasodnak, és családot alapítanak, ők lesznek a káprázatos Telemachus család, akik országszerte fantasztikus cselekedeteket hajtanak végre. Gyermekeik mind kivételes képességekkel rendelkeznek: Irene jól felismeri, ha valaki hazudik; Frankie a gondolatai erejével tud tárgyakat mozgatni; Buddy, a legfiatalabb pedig a jövőbe lát. Ám akkor, egy éjszaka, tragédia sújt le a családra… és harminc évvel később már nem is olyan káprázatos a Telemachus család.

Irene egyedülálló anya, Frankie komoly összeggel tartozik, Buddy teljesen magába zárkózott, és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkezdett lyukat ásni a hátsó udvarban.

Ráadásul a nehézségek fokozásaként a CIA emberei is kopognak az ajtón, és arra kíváncsiak, hogy maradt-e valamennyi mágikus erő a Telemachus klánban.

Kategória:

Sose adjatok kölcsön zsetont olyannak, aki a maga erejéből képtelen eljutni a húsos fazékig.

Gregory, Daryl

A Kanálhajlítók, a We Are All Completely Fine, az Afterparty, a Pandemonium és egyéb művek díjnyertes szerzője. Elbeszéléskötetébe – Unpossible and Other Stories – sci-fi- és fantasytörténeteket gyűjtött egybe.

Elnyerte a World Fantasy-, a Shirley Jackson-, a Crawford-, az Asimov-olvasók-, valamint a Geffen-díjat, és köteteit számos más díjra jelölték, köztük a Nebulára is. Műveit több mint egy tucat nyelvre fordították le, és nevezték az NPR Books, a Publishers Weekly, a Kirkus és a Library Journal éves bestsellerlistájára.

Továbbá a Flatline – egy 3 Minute Games interaktív fikciós játék –, valamint a Planet of the Apes című képregénysorozat szerzője.

A kaliforniai Oaklandben él.

Fotó © http://darylgregory.com/

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja