Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Palkó Katalin
Megjelenés dátuma: 2017-08-09
Terjedelem: 440 oldal

 

Méret: 129 x 198 mm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789634330011
3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

„3+1 Karácsonyi akció” vagy „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Polly Waterford élete alaposan megváltozott, mióta először hajtott át Mount Polbearne csak apály idején járható bekötőútján. A nagyvárosi nyüzsgésből elmenekült lány otthonra lelt a félszigeten. Szerelmével, Huckle-lel és fogadott lundájukkal, Neillel nem is élhetnének boldogabban frissen megvásárolt világítótornyukban.

Váratlan események és a kisvárosba érkező és visszatérő látogatók azonban alaposan megbolygatják a közösség, Polly bejáratott és népszerű péksége és a kis lundás család életét. Hogy áll helyt Polly, amikor magára marad, és úgy tűnik, sokadszorra is mindent elölről kell kezdenie? A tenger felett az időjárás kiszámíthatatlan – tudják ezt a halászok, és meg kell tanulnia mindenkinek, aki ilyen helyen akar élni. Sosem lehet tudni, mi az, amit közelebb sodornak, és mi az, amit örökre eltávolítanak a semmiből támadó viharok.

Egyvalami azonban változatlan: Jenny Colgan történetei, akárcsak Polly fantasztikus kenyerei, a legszigorúbb kritikust is leveszik a lábáról. Ha belekóstolt, nem fogja tudni abbahagyni. Pékségünkben csak garantáltan természetes alapanyagokkal dolgozunk, hiszen tudjuk, olvasót a gyomrán…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Jenny Colgan
Piciny Csodák Péksége
starsBetöltés...
Polly és Chris már hét éve együtt élnek, de kapcsolatuk válságba kerül. Chris visszaköltözik az anyjához, Polly pedig kiadó lakást keres. A hirdetések közt akad egy romantikusan csábító; egy apró szigeten álló házikó, ahová csak apálykor lehet eljutni autóval. Barátnője hiába próbálja lebeszélni az őrült tervről, Polly hajthatatlan. A kikötőfal fölött álló ház igencsak rozoga állapotban várja új gazdáját, és a barátságtalan helyiektől vásárolt ehetetlen péksütemény sem segít Polly hangulatán. Késő este süt néhány cipót, amiből hajnalban visz a halászoknak. A faluban hamar híre megy Polly süteményeinek, így a lány új barátokra, különc hódolókra no meg esküdt ellenségekre tesz szert,...

3599 Ft 2879 Ft

Colgan, Jenny

Jenny Colgan sikeres brit stand-upos múltat hagyott hátra, és jelenleg Franciaországban férjével három kisgyereket nevel. Emellett, amikor éppen nem új regényén dolgozik, zseniális receptekkel boldogítja blogja olvasóit a www.jennycolgan.com oldalon.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja