Tovább olvasom

Papp Diána

Jóságszalon


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2015-04-20
Terjedelem: 224 oldal

 

Súly: 250 gramm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789633105412
2 990 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Lili még főiskolás évei alatt ismerte meg a nála jóval idősebb Pétert, aki tapasztalatával, kifinomult ízlésével és befolyásos barátaival rögtön lenyűgözte a lányt. A tanár-diák barátságból előbb szerelem, majd összeköltözés lett, így az álompár látszólag a tehetősek gondtalan és irigylésre méltó életét éli egy budai villában. Lili számára azonban az aranykalitka valóságos börtön, ahonnan alkalmi kalandokba bonyolódva próbál szabadulni. Szeretetéhsége egy sármos fitneszedző karjaiba űzi, de a félrelépésnek váratlanul híre megy, küszöbön a botrány, egy bosszúszomjas zsaroló is feltűnik, Lili pedig úgy dönt, elmenekül eddigi életéből, és tanácsért a Jóságszalonhoz fordul…
Papp Diána, a nagy sikerű Bodza bisztró, Téli fagyi, Kerek perec és Szerdán habcsók után egy olyan harmincas nő kapcsolati válságáról írt elgondolkodtató, mégis könnyed humorú regényt, akinek látszólag mindent megadott az élet, és aki ennek ellenére a rázósabb utat választja. Gazdagság helyett szerelmet, biztonság helyett kalandot, megalkuvás helyett önmegvalósítást.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Papp Diána

Író, újságíró. Diplomáját a Tanárképző Főiskolai Karán szerezte magyar-német szakon, újságírói karrierjét gyakornokként kezdte a Népszavánál 1999-ben. Később több női magazin munkatársa is volt, dolgozott a TV2 sajtóosztályán, valamint a JOY, majd a Nők Lapja vezető szerkesztőjeként. Első regénye 2012-ben jelent meg Szerdán habcsók címmel. A fényképet Bolya Árpád készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja