Tovább olvasom

Wild, Meredith

Hardline – Rád kattanva 3.

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Székely Szilvia
Megjelenés dátuma: 2016-09-15
Terjedelem: 348 oldal

 

Súly: 390 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633106778
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Blake Landon, a milliárdos befektető olyan férfi, akinek mindene megvan – mesés gazdagság, ellenállhatatlan sárm és Erica Hathaway szerelme. A pár többször is megjárta már a poklot, de amikor az élet könyörtelenül szétválasztotta őket, valahogy mégis mindig visszataláltak egymáshoz, szerelmesebben, mint valaha.
Erica még soha nem állt ennyire közel ahhoz, hogy kimondja a boldogító igent. Ám a végleges elköteleződés határán súlyos titokra bukkan Blake múltjából. Eltökélve, hogy kideríti, kicsoda Blake valójában, kinyit egy ajtót, amely olyan világba vezeti, ami még a lány legvadabb fantáziáit is felülmúlja…

Meredith Wild a New York Times és az USA Today bestsellerszerzője, díjnyertes regényeit több millióan olvassák világszerte. Meredith az egyetem elvégzése után sikeres vállalkozó lett, szabadidejében pedig megvalósította gyermekkori álmát, amikor megírta élete első regényét. Azóta könyvkiadót alapított, többek között a Calendar Girl erotikus könyv-sorozatot is ő indította el világhódító útjára.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Meredith Wild
Hard Love – Rád kattanva 5.

3599 Ft 2879 Ft 20%

starsBetöltés...
Meredith Wild
Hardlimit – Rád kattanva 4.

3599 Ft 2879 Ft 20%


starsBetöltés...
Meredith Wild
Hardpressed – Rád kattanva 2.

3499 Ft 2799 Ft 20%


starsBetöltés...
Meredith Wild
Hardwired – Rád kattanva 1.

3490 Ft 2792 Ft 20%

Wild, Meredith

Meredith Wild a New York Times és az USA Today bestsellerszerzője, díjnyertes regényeit több millió rajongó olvassa világszerte. Meredith az egyetem elvégzése után sikeres vállalkozó lett, szabadidejében pedig megvalósította gyermekkori álmát, amikor megírta élete első regényét. A szerző magánkiadásában útjára indult Rád kattanva (Hacker) sorozat azóta a világ egyik legkeresettebb romantikus-erotikus sorozata lett. (Fotó Edina Kiss Photography)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja