Tovább olvasom

Clement, Jennifer

Gun Love

starsBetöltés...

 

Fordította: Mesteházi Mónika
Megjelenés dátuma: 2018-09-18
Terjedelem: 268 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634331414
3 299 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Margot kamaszként elszökött otthonról, és immár tizennégy éve él egy floridai lakókocsipark parkolójában a lányával, Pearllel. Egymásra utaltságukban anya és lánya között éteri és elszakíthatatlanul szoros kötelék szövődik, ami a kislány számára idillivé varázsolja az őt körülvevő, meglehetősen lehangoló világot.

A lakókocsiparkot és lecsúszott lakóit a kamasz Pearl szemszögéből ismerjük meg. A társadalom peremén egyensúlyozó, furcsa figurák hétköznapjaihoz hozzátartoznak a lőfegyverek: van, aki aligátorra vadászik velük, s van, aki a családját akarja megvédeni. A helyi tiszteletes azonban programot hirdet: pénzt ad a nála leadott fegyverekért, hogy segítsen megállítani az erőszakot Amerikában.

Pearlnek és anyjának nincs fegyvere. Ám egy napon Ed, a tiszteletes Texasból érkezett barátja pisztollyal lepi meg Margot. A vészjósló ajándék a kocsi ülése alá kerül, és mindent megváltoztat…

A Gun Love hipnotikus erejű történet a családi kötelék megtartó és erőszak pusztító erejéről. A szenvedélyről, amely akár emberhez, akár fegyverhez fűz bennünket, fájdalmas következményekkel járhat.

Kategória:

„Hamarosan te is rájössz, hogy az álmok jobbak, mint az élet”

A szerző további könyve

20%
Jennifer Clement
Elveszett lányok országa

starsBetöltés...

3490 Ft 2792 Ft

Clement, Jennifer

Jennifer Clement költő és író 1960-ban született, New Yorkban és Párizsban tanult irodalmat. Harmadik regénye, az Elveszett lányok országa hozta meg számára a nemzetközi ismertséget. A könyv irodalmi és humanitárius díjakat is elnyert. Clement Mexikóvárosban él, 2009 és 2012 között a mexikói PEN elnöke volt.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja