Tovább olvasom

Sugg, Zoe

Girl Online – A turné


starsBetöltés...

 

Fordította: Lovas Anna
Megjelenés dátuma: 2017-05-24
Terjedelem: 356 oldal

 

Súly: 384 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9789633104446
3 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Fél évvel karácsonyi megismerkedésük után Noah elhívja Pennyt nyári európai turnéjára (Berlin, München, Róma, Párizs). Penny alig várja, hogy a távkapcsolat után végre együtt lehessen a rockzenészként egyre sikeresebb pasijával, aki azt ígéri neki, hogy minden városban randevúzni fognak, és sok időt töltenek majd együtt. Ám hamar kiderül, hogy Noah minden ideje be van táblázva: vagy próbál, vagy fellép, vagy interjút ad, vagy alszik, így nemhogy várost nézni, de még együtt vacsorázni sem tudnak. A fiú szabadideje felett a menedzsere, Dean rendelkezik. Ráadásul a hirtelen jött sikertől és a buliktól túlfűtött banda folyamatosan azt érezteti Pennyvel, hogy láb alatt van, miközben még egy féltékeny rajongó is fenyegető levelekkel bombázza, hogy szakítson Noah-val. Nem telik el sok idő, és hiányozni kezd a családja, a legjobb barátja, Elliot… és a blogja, a Girl Online. Vajon képes lesz a turné alatt megtalálni az egyensúlyt a saját élete és a szerelme között? Vagy mindent elveszít a tökéletes nyár utáni hajszában?

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Zoe Sugg
Girl Online

starsBetöltés...
A 25 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddig világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók. Pár megdöbbentő adat Zoelláról: 3 millió Twitter követő, 3.5 millió Instagram követő, 7 millió YouTube feliratkozó, 2 millió Facebook like. A brit kisvárosban élő Penny Porter úgy akarja legyőzni szorongásos rohamait, hogy blogot indít, és ismeretlenekkel osztja meg érzéseit, gondolatait. GirlOnline...

3499 Ft 2799 Ft

Sugg, Zoe

Divat- és beauty-bloggerként kezdte karrierjét, majd a YouTube-on is szerencsét próbált 2009 decemberében. Azóta több mint 10 millió követője van a videómegosztón, kozmetikumokat dobott piacra Zoella Beauty márkanév alatt, és 2014-ben írónőként is debütált Girl Online című young adult regényével, melyet újabb sorozattagok követtek. Zoella azóta a tinik körében fogalom, akinek a neve minden második amerikai sorozatban előkerül. (Fotó: Zoe Sugg)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja