Tovább olvasom

Szatmári Ferenc

Főzelékes Feri

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2014-10-10
Terjedelem: 114 oldal

 

Súly: 498 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789633104651
3 990 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Kevés ennyire megosztó ételünk van, mint ez a tipikusan magyar egytál. Gondoljunk csak a kelkáposzta főzelékre. Ugye, hogy nem lehet szó nélkül hagyni? Én mindig is nagy főzelékrajongó voltam, szerencsére gyerekként sem sikerült elvenni tőlük a kedvem, amiért édesanyámnak azóta is hálás vagyok. Egy klasszikus főzelékért bármikor hazamegyek ma is.

Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger. Régi álma teljesült be huszonhat év után: minden napja a főzésről szól. Könyvében nem a megszokott főzelékek szerepelnek, a zöldségeket izgalmas párosításokban, rengeteg fűszernövénnyel tálalja. Eredeti sűrítési megoldásokat mutat, és nagy hangsúlyt helyez az egészséges táplálkozásra. Könyve a diétázók számára is rendkívül hasznos, számos liszt és laktóz mentes recepttel.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Szatmári Ferenc
nemfőzelék – hanem 35 saláta
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Főzelékes Feri – A zöldségeken innen és túl
starsBetöltés...
Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger. Régi álma teljesült be huszonhat év után: minden napja a főzésről szól. Első,...

3990 Ft 3192 Ft

Szatmári Ferenc

Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger. Régi álma teljesült be huszonhat év után: minden napja a főzésről szól. Szakácskönyvei Főzelékes Feri címen jelentek meg. A fényképet Trunkó Bálint készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja