Tovább olvasom

Frey, James

Endgame I. – Toborzás


starsBetöltés...

 

Fordította: Nagy Gergely
Megjelenés dátuma: 2014-12-03
Terjedelem: 527 oldal

 

Súly: 486 gramm
ISBN: 9789633104125
3 490 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Tizenkét fiatal játékos. ősi nemzetségek leszármazottai. Évezredekkel ezelőtt választották ki őket. Életük minden egyes napján erre a megmérettetésre készültek. Erősek, kegyetlenek, szépek, kedvesek, hűségesek, okosak, lusták és gyávák. Olyanok, mint mi. Jók és rosszak. ők a Föld örökösei, és rájuk vár a feladat, hogy megoldják a rejtélyt, különben mind elbukunk. A végjátékban egy szabály létezik: hogy nincs szabály. OLVASD EL A KÖNYVET. KÖVESD A NYOMOKAT. OLDD MEG A REJTÉLYT. A VÉGJÁTÉK ELKEZDőDÖTT. Amit a kezedben tartasz, az nem csak egy könyv. Te magad vagy a játékosa, és ha jól teszed a dolgod, akár a győztese is lehetsz. A sorsunk a te kezedben van. James Frey sikerkönyve több mint negyven országban jelenik meg egy időben, nagyszabású multiplatform játék társul mellé, és filmváltozat is készül belőle!

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Endgame II. – Sky Key

starsBetöltés...
Két kulcs és kilenc játékos maradt. New York. Aisling Kopp elhatározza, hogy kiszáll, és véget vet a gyilkos játéknak. Mielőtt azonban döntő lépésre szánhatná el magát, a CIA közbelép. Mint kiderül, tudnak az Endgame-ről, és feltett szándékuk, hogy hasznot húzzanak belőle Etiópia. Hilal ibn Isa al-Salt épphogy túlélte az első menetet. Az Akszúmi törzsnek azonban titkos tudás van a birtokában, amely megállíthatja az idegen lényeket, a halálos Endgame játékmestereit London. Sarah Alopay találta meg az első kulcsot. Jagóval a győztes oldalon állnak. De Sarah démonai ugrásra készek, már nem szállhat ki, vagy győz, vagy végleg elbukik Kilencen maradtak játékban. Ki...

3499 Ft 2799 Ft

Frey, James

1969-ben Clevelandben született amerikai író, forgatókönyvíró. Millió apró darabban című önéletrajzi ihletésű könyve hozta meg számára a nemzetközi sikert, azóta szinte minden könyve bestseller, az egyik young adult regényét (A negyedik) és legutóbbi Endgame-trilógiáját meg is filmesítették. Az elmúlt években az Endgame-könyvekkel interaktív sci-fi sorozatba kezdett, amelyben arra bíztatja az olvasókat, száljanak be tevékenyen a könyv kérdéseinek megválaszolásába.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja