Tovább olvasom

Caplin, Julie

Egy szelet torta Brooklynban

starsBetöltés...

 

Fordította: Frei-Kovács Judit
Megjelenés dátuma: 2022-04-01
Terjedelem: 548 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789636040505
4 299 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Irány Brooklyn legjobb péksége, ahol egy szelet torta mellett ábrándozva mindenki azonnal otthon érzi magát!

Sophie Bennings éppen túl van egy fájdalmas szakításon, amikor egy menő New York-i magazin felkéri, hogy legyen a lap gasztro rovatának szerkesztője. Sophie elszántan veti bele magát a munkába, és a szerelem az utolsó dolog, ami foglalkoztatja. Még akkor is így van ez, ha a rovatvezető Todd McLennan, akivel egy irodában dolgozik, jóképű és vonzó.

Az Egy csésze kávé Koppenhágában című kötetből ismerős, józan Sophie-t nem könnyű elcsábítani, még akkor sem, ha kísértés akad bőven. Ott van például a lány brooklyni lakása alatt található pékség, telis-tele ínycsiklandó finomságokkal.

Ahogy azonban Sophie és Todd egyre jobban megismeri egymást, kiderül, hogy a finom ételek iránti rajongás nem az egyetlen közös szenvedélyük…

Julie Caplin imád utazni és jókat enni. Utazási során rengeteg ötletet és tapasztalatot gyűjt, amelyeket aztán örömmel sző bele lebilincselő romantikus regényeibe.

Magyarul megjelent művei:
Egy csésze kávé Koppenhágában, 2018;
Egy szelet torta Brooklynban, 2019;
Egy krémes Párizsban, 2020

Kategória:

„Ellenállhatatlan könyv.”

Katie Fforde

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Julie Caplin
Románc az Adriai-tengeren

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Az Északi Fény Panzió

4399 Ft 3519 Ft 20%

starsBetöltés...
Egy csésze tea Tokióban

4299 Ft 3439 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Egy krémes Párizsban

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Julie Caplin
Egy csésze kávé Koppenhágában

4299 Ft 3439 Ft 20%

Caplin, Julie

Julie Caplin tízéves korában kijelentette be, hogy márpedig ő író lesz. Időközben eltérítette a PR elbűvölő világa, és számos luxusmárkának dolgozott, újságírókat kísért sajtóutakra olyan rettenetes helyekre, mint Torino, Milánó, Genf, Párizs, Brüsszel és Amszterdam. Persze olykor elveszítette a sajtó munkatársait a repülőtéren. Ezeknél jobb tanulmányutakat nem is kívánhatott volna, mivel lehetősége nyílt arra, hogy csodálatos ételeket kóstoljon meg, ingyenitalt ihasson, a sajtóközleményekben csiszolja íráskészségét, és kutatómunkát végezhessen majdani regényeihez.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja