Tovább olvasom

Watt, Lauren Fern

Egy kutya bakancslistája – Négylábú társam igaz története

 

Fordította: Abody Rita
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 320 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789633108147

 

3 499 Ft2 624 Ft
Előjegyzem

Ez az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.

Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből…

Kategória:

„Ennél már csak akkor lehetne jobb, ha kutya írta volna…”

Demény, a kötsög

Watt, Lauren Fern

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja