Tovább olvasom

Adorján Éva

Egészséges finomságok


starsBetöltés...

 

Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 124 oldal

 

Súly: 420 gramm
Kötés: FLEXI
ISBN: 9789633102657
3 990 Ft3 192 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen. Stressz, energiahiány, letörtség, alvásproblémák, depresszió – ki ne tapasztalta volna néhanapján saját bőrén ezeket a tüneteket? És ki ne szeretne kiegyensúlyozottan, harmóniában élni önmagával és környezetével? Ki ne vágyna arra, hogy az elhízás veszélye nélkül ehessen igazán jókat, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltenie, vagy a teljes havi fizetését elköltenie a bioboltban? Adorján Éva könyve nemcsak magyarázatot ad arra, hogyan és miért esszük magunkat fáradtra és enerváltra, hanem segít felfedezni a teljes értékű étkezés izgalmas világát is. Olyan recepteket gyűjt össze, melyek alapján egyszerűen, gyorsan és egészségesen készíthetjük el a legédesebb finomságokat – cukor, tej és tojás nélkül. Sőt, sütés nélkül. Adorján Éva 1984-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Egyetemen végezett képgrafika szakon, emellett gyógymasszőrnek és természetgyógyásznak tanult. 2009 óta foglalkozik nyers ételekkel, előtte évekig vegán konyhával kísérletezett. Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás gyerekkora óta érdekli, és az évek során mind inkább elmerült a gasztronómiában. “Az alkotást és a minket körülvevő színek, formák, illatok, ízek megtapasztalását, élvezetét alapvető életelemnek tartom, desszertes könyvemmel pedig szeretném megmutatni: ez lehetséges úgy is, hogy közben az egészségünket, sőt még a környezetünket is támogatjuk.”

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Adorján Éva
Egészséges finomságok – … hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen

starsBetöltés...
Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először látva és kóstolva biztosan nem gondolná az Olvasó, hogy ezek a torták és piték, trüffelek és kekszek glutén, tej, tojás és hozzáadott cukor, sőt sütés-főzés nélkül készülnek. A könyv receptjei azonban nem csak ezért különlegesek: egész évben elkészíthetők, és minden alkalomra találunk köztük ínycsiklandó desszerteket az egyszerű, uzsonnára is majszolható finomságoktól az ünnepi tortákig. Adorján Éva megmutatja, hogy egészséges alapanyagokból, a tápanyagokat és vitaminokat megőrizve is készíthetünk mennyei édességeket, anyaként azokra a szülőkre is gondolva, akik édesszájú csemetéiknek egészséges és...

3999 Ft 3199 Ft

Adorján Éva

Adorján Éva 1984-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Egyetemen végezett képgrafika szakon, emellett gyógymasszőrnek és természetgyógyásznak tanult. 2009 óta foglalkozik nyers ételekkel, előtte évekig vegán konyhával kísérletezett. Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás gyerekkora óta érdekli, és az évek során mind inkább elmerült a gasztronómiában. A fényképet Győrfi Viktória készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja