Tovább olvasom

Adorján Éva

Egészséges finomságok – … hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen

 

Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 124 oldal

 

Méret: 181 x 220 mm
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9789633109137

 

3 999 Ft2 999 Ft
Előjegyzem

Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először látva és kóstolva biztosan nem gondolná az Olvasó, hogy ezek a torták és piték, trüffelek és kekszek glutén, tej, tojás és hozzáadott cukor, sőt sütés-főzés nélkül készülnek.
A könyv receptjei azonban nem csak ezért különlegesek: egész évben elkészíthetők, és minden alkalomra találunk köztük ínycsiklandó desszerteket az egyszerű, uzsonnára is majszolható finomságoktól az ünnepi tortákig. Adorján Éva megmutatja, hogy egészséges alapanyagokból, a tápanyagokat és vitaminokat megőrizve is készíthetünk mennyei édességeket, anyaként azokra a szülőkre is gondolva, akik édesszájú csemetéiknek egészséges és tápláló alternatívát szeretnének nyújtani.

Eddig egy hazai kiadású könyv sem mutatta be ilyen vonzó módon a nyers-vegán táplálkozást. Éva finomságai szemet gyönyörködtetők, a receptekben pedig lenyűgöző ügyességgel bánik a csakis növényi hozzávalókkal. Erre a kiadványra nemzetközi viszonylatban is büszkék lehetünk. Az itthoni első nyers-vegán cukrászda nevében csak annyit mondhatunk: az Egészséges finomságok a kedvenc magyar szakácskönyvünk!

Naspolya Nassolda

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Adorján Éva
Egészséges finomságok
Hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen. Stressz, energiahiány, letörtség, alvásproblémák, depresszió – ki ne tapasztalta volna néhanapján saját bőrén ezeket a tüneteket? És ki ne szeretne kiegyensúlyozottan, harmóniában élni önmagával és környezetével? Ki ne vágyna arra, hogy az elhízás veszélye nélkül ehessen igazán jókat, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltenie, vagy a teljes havi fizetését elköltenie a bioboltban? Adorján Éva könyve nemcsak magyarázatot ad arra, hogyan és miért esszük magunkat fáradtra és enerváltra, hanem segít felfedezni a teljes értékű étkezés izgalmas világát is. Olyan recepteket gyűjt össze, melyek alapján egyszerűen, gyorsan és egészségesen készíthetjük el a legédesebb finomságokat –...

3990 Ft 3192 Ft

Adorján Éva

Adorján Éva 1984-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Egyetemen végezett képgrafika szakon, emellett gyógymasszőrnek és természetgyógyásznak tanult. 2009 óta foglalkozik nyers ételekkel, előtte évekig vegán konyhával kísérletezett. Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás gyerekkora óta érdekli, és az évek során mind inkább elmerült a gasztronómiában. A fényképet Győrfi Viktória készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja