Tovább olvasom

Davis, William

Búza nélkül


starsBetöltés...

 

Fordította: Kelemen László
Megjelenés dátuma: 2015-04-08
Terjedelem: 328 oldal

 

Súly: 480 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789633103418
3 490 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Mi lehet az oka annak, hogy 50 évvel ezelőtt mindenki jóval karcsúbb volt, mint manapság? A neves kardiológus, dr. William Davis több évtizedes klinikai tapasztalataira alapozva állítja, az ok nem a lustaságban, és még csak nem is a mértéktelen habzsolásban keresendő. A világ legnépszerűbb gabonája, a búza a felelős az elhízásért és az egészségügyi panaszokért, a bőrproblémáktól kezdve egészen a magas vércukorszintig.
Dr. William búzamentes diétával elért eredményei megdönthetetlen érvekkel támasztják alá a provokatív tényt: alapvető gabonanövényünk és a belőle készült termékek beleértve az egészségesnek tartott teljes kiőrlésű árucikkeket is a világ legkárosabb élelmiszerei.
Ha egyelőre nehéz is elképzelni az almás pitét liszt nélkül, a szerző által javasolt étrend a gyakorlatban is bizonyította már a létjogosultságát, megoldást a reménytelen fogyókúrákra és korunk legfontosabb egészségügyi problémáira egyaránt.

A nagy sikerű könyv több mint 2 millió példányban kelt el világszerte, és hosszan szerepelt a New York Times bestseller listáján.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Davis, William

Amerikai kardiológus és író.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja