Tovább olvasom

Østby, Anne Ch.

Boldogságforgácsok


starsBetöltés...

 

Fordította: Petrikovics Edit
Megjelenés dátuma: 2018-10-30
Terjedelem: 372 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634330882
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Boldogságforgácsok egy elbűvölő regény egy csapat nyugdíjas barátnőről és arról, hogyan találkozik a valóság az álmokkal. Egy humoros, melegszívű és elgondolkodtató írás az érett korúak újrakezdéséről.

A Fidzsiről érkező levelek egy másik világot nyitnak meg a barátnők, Sina, Lisbeth, Maya és Ingrid számára, akik a szülővárosukban maradtak akkoriban, amikor a haladó szellemű, merész és élettel teli Kat a nyakába vette a nagyvilágot.
Sina világéletében a fiának élt, Maya a tanításért, Lisbeth mások pillantásáért, Ingrid pedig önmagáért. Most a nyugdíjkorhatárhoz közelednek.
Az időközben megözvegyült Kat, aki egy kakaóültetvény egyedüli tulajdonosa, úgy dönt, meghívja magához az egykori csapat tagjait. A kannibálklubos és papagájhalas bélyegekkel érkező levelekben régi barátnőjük hangja szól hozzájuk.
Vajon elég bátrak ahhoz, hogy elhagyják a hideg Norvégiát? A jégkaparót és a fagyasztott készételeket le merik cserélni a pálmafák susogására és az azúrkék tengerre?

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Østby, Anne Ch.

Anne Ch. Østby (született: 1958) számos regényt adott ki fiatalok és felnőttek számára, köztük a Love Street és a Forbannet áldását. Sok éven át a norvég sajtó újságírója. 1990 óta Østby külföldön él, főleg Ázsiában; most már több éve a Fidzsi-szigeteken és Kelet-Timorban. Kelet-Timorban olvasási és írásbeli tanfolyamokkal foglalkozik. A könyveiben állandó téma: identitás egy nemzetközi kultúrában.

Fotó © Pica Cordoba

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja