Tovább olvasom

Pastor, Marc

Bioko


starsBetöltés...

 

Fordította: Varju Kata
Megjelenés dátuma: 2016-05-10
Terjedelem: 612 oldal

 

Súly: 570 gramm
ISBN: 9789633105450
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Bármi történjen is, minden csak a sziget határain belül történik. A világ többi része csak egy anekdota, amit több millió liter víz választ el tőlünk. A fiatal, ámde engedetlen katonát, Moiss Corvót, aki éppen Észak-Afrikában állomásozik, felségárulás és lopás vádja miatt a távoli Bioko trópusi szigetére helyezik át. Örül, hogy megússza a kivégzést, de ekkor még nem ismeri új otthona gúnynevét: a halál szigete. Az elviselhetetlen klímájú hely a legaljasabb gonosztevők menedéke, de Corvo itt sem marad észrevétlen, egyszerűen vonzza a bajt. Miközben egy bennszülött nő eltűnésének ügyét próbálná felgöngyölíteni, szörnyű mészárlás szemtanúja lesz. Megmagyarázhatatlan, természetfeletti jelenségek kezdik hatalmukba keríteni az itt élőket, melyek nem csak a szigetlakók sorsát változtatják meg, hanem az egész világét Moiss Corvo újabb kalandja sci-fi és kalandregény egyben, Verne stílusában megírt álutópia és fordulatos thriller, amiben sosem tudhatjuk, honnét érkezik a következő csapás. Marc Pastor elismert bűnügyi szakértő, számos sikerkönyv szerzője. A Barcelona árnyai című bestsellerével elnyerte az év bűnügyi regényének díját Katalóniában. Műveit angol, német, olasz és francia nyelvre fordították.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Marc Pastor
Barcelona árnyai

starsBetöltés...
Barcelona utcáit egy rém tartja rettegésben. Gyerekek tűnnek el nyomtalanul a koszos és sötét sikátorokban. Talán maga az ördög bújik meg az árnyak között, ő csábítja magához az ártatlanokat. A rendőrség tehetetlen és közömbös, Moiss Corvo felügyelő azonban eltökéli, hogy véget vet a gaztetteknek, és megbünteti elkövetőjüket. Nyomozása nemcsak versenyfutás az idővel, de valóságos ördögűzés is: végig kell járnia a katalán főváros nyomornegyedeit, luxusbordélyait, a fényűző kaszinók és gyomorforgató kanálisok világát. Amikor a valóság napvilágra kerül, az mindennél elborzasztóbb. Mark Pastor elismert bűnügyi szakértő, több sikerkönyv szerzője. A Barcelona árnyai megtörtént eseményeken alapul, a benne megidézett sorozatgyilkos valódi kiléte és...

3490 Ft 2792 Ft

Pastor, Marc

Elismert bűnügyi szakértő, több sikerkönyv szerzője. A Barcelona árnyai című bestsellerével elnyerte az év bűnügyi regényének díját Katalóniában. Műveit többek között angol, német, magyar, olasz és francia nyelvre fordították.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja