Tovább olvasom

Daniels, J.

Betalál – Mocskos Kis Titkaink 2.

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Babits Péter
Megjelenés dátuma: 2019-06-03
Terjedelem: 440 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634331766
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Tori Rivera szerint Jamie McCade otromba, arrogáns, és ami a legszörnyűbb: a világ legdögösebb pasija. A fickó legalább akkora klasszis a csajozás terén, mint szörfözésben. Bár a férfi puszta látványától is felforr a vére, Tori eltökéli, hogy belőle nem lesz egyéjszakás kaland.

Jamie McCade mindig megkapja, amit akar: a legtökéletesebb hullámokat, a legszebb csajokat, mindent. Tori a hosszú combjával és a formás kis szájával igazi nagyvad. Jamie tudja, hogy a nő vágyik rá, csak nem hajlandó bevallani. A hónapokon át tartó fogócska és egy feledhetetlen csók után végül elérkezettnek látja az időt, hogy emelje a tétet.

 

Gyűlölik egymást. Kívánják egymást. Most pedig dönteniük kell.

 

Jamie valahogy betalál Tori szívébe, mint előtte soha senki. Vajon egy szörnyű csalódás után Tori képes lesz felülemelkedni a félelmein? Persze nem tudhatja, Jamie mire játszik: az igazit keresi, vagy csak egy újabb hódítást?

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
J Daniels
Nyolcbetűs szavak – Mocskos Kis Titkaink 1.
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Daniels, J.

J. Daniels a The New York Times és a USA Today sikerszerzője, akinek magyarul a Nyolcbetűs szavak és a Betalál című regénye olvasható.
A szexi, kisvárosi regényeiről ismert írónő bemutatkozó regénye, a Sweet Addiction (Édes kis függőség) 2014-ben jelent meg, és nyomban hatalmas nemzetközi sikert aratott. Azóta több mint tíz regényt adott ki – köztük a Mocskos kis titkaink-sorozatot.

Daniels Baltimore-ban nőtt fel, jelenleg Marylandben él a férjével és két gyermekével. Korábban radiológusként dolgozott, a regényírással azonban már korábban, a főiskolán is kacérkodott. Hébe-hóba manapság is látni fehér orvosi köpenyben, de az igazi szenvedélye továbbra is az írás – nem győz hálás lenni, amiért főállásban ezzel foglalkozhat.
Daniels mindig is imádott olvasni, szó szerint mindenféle könyvet, bár a legnagyobb kedvence még mindig a fantasy. Szeret kirándulni, utazgatni, elvonulni hétvégére a hegyek közé, és minden szabadidejét a családjával tölteni.

Fotó © https://authorjdaniels.com/about/

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja