Tovább olvasom

Révai Gábor

Beszélgetések nem csak gyerekekről – Ranschburg Jenővel és Vekerdy Tamással


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-09-20
Terjedelem: 280 oldal

 

Méret: 136 x 206 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634333609
3 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Révai Gábor Beszélgetések nem csak gyerekekről című kötete igazi klasszikus. A magyar gyerekpszichológia két megkerülhetetlen szaktekintélye, Ranschburg Jenő és Vekerdy Tamás gondolatai a kötet első kiadása óta semmit sem veszítettek aktualitásukból. Egyrészt megismerhetjük a két neves pszichológus nem mindennapi életútját, másrészt pedig Ranschburg és Vekerdy elmondják véleményüket a szülők újabb és újabb generációit foglalkoztató kérdésekről, legyen szó a nevelésről, a család és az oktatás szerepéről, vagy úgy általában a minket körülvevő világról.

„Magyarországon, mint köztudott, tizenegy tananyagcsökkentési kampány volt, és mind a tizenegyben nőtt a tananyag összmennyisége.”

VEKERDY TAMÁS

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Révai Gábor
Beszélgetések a baloldaliságról

3499 Ft 2799 Ft 20%


starsBetöltés...
Révai Gábor
Beszélgetések az elmúlásról

2990 Ft 2392 Ft 20%

Révai Gábor

Az 1990-es évek elejétől a Fővárosi Önkormányzat sajtófőnöke, később a Budapesti Újság főszerkesztője, a Magyar Könyvklub elnök-vezérigazgatója, majd a Révai Digitális Kiadó tulajdonos-ügyvezetője volt. Jelenleg íróként tevékenykedik.

Tovább a szerző oldalára

„Tujából sohasem lesz ciprus. De hogy a tuja milyen lesz, az attól függ, hogy milyen földbe ültetem, mennyi tápanyagot adok neki, hogyan gondozom… Engedni felnőni valakit – ennél nehezebb és szebb feladatot elképzelni sem tudok.”

RANSCHBURG JENŐ 

A szerkesztő ajánlja