Tovább olvasom

Fábián Janka

Az utolsó boszorkány történetei

 

Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 324 oldal

 

Méret: 137 x 215 mm
Súly: 2 gramm
Kötés: cérnafűzött
ISBN: 9789633105726

 

3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra a boszorkányok örökségét. A Sárosi család Esztergomról Budára költözik egy új élet reményében, ahol Felícia hátrahagyva szerelmét csodás és rémséges kalandok sorát éli át: kuruzslást tanul a Gellért-hegy titokzatos boszorkányától, férjével kis kávéházat nyit Bécsben, majd javasasszonyként Mária Terézia bizalmasa lesz. Közben zajlik a háború az osztrák örökségért, ami Prága felszabadításával és Mária Terézia cseh királynővé koronázásával sem ér véget, és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön még akkor is, ha emiatt gyanúba keveredik, és a királynővel lassan kialakuló barátságát is kis híján elveszíti Mágia, bűbáj és boszorkányság Fábián Janka népszerű e-könyv sorozata, eddig nem publikált új epizódokkal gazdagodva, végre keménykötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

Kategória:

Fábián Janka a történelmi romantikus regények szakavatott írója, végzettsége szerint történelemtanár. Első regényét, az Emma szerelmét még magánkiadásban jelentette meg, a trilógiává bővült regény később heteken át vezette az eladási listákat.

Vasárnapi hírek

A szerző további könyvei

Fábián Janka
Az angyalos ház – és más történetek

3999 Ft 3199 Ft 20%

Fábián Janka
Az utolsó boszorkány lánya

3499 Ft 2799 Ft 20%

Fábián Janka
Koszorúfonat

3999 Ft 3199 Ft 20%

Fábián Janka
Búzavirág

3990 Ft 3192 Ft 20%

Fábián Janka

A történelmi romantikus regény hazai nagyasszonya. 1973-ban született, tizennégy éves korától Budapesten él. Miskolcra és Budapestre járt egyetemre, ahol angolt, történelmet és franciát tanult. Jelenleg angol-francia nyelvtanárként dolgozik. Munkásságának elején saját kiadásban jelentette meg könyveit, így maga indította el írói karrierjét. (Vámos Róbert)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja