Tovább olvasom

McGee, Katharine

Az ezredik emelet

Insomnia

 

Fordította: Székely Szilvia
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 572 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789633107355

 

3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

Olvass bele: LINK

2118 november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a „plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától.

Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?

Avery, Leda, Eris, Rylan, Watt – átlagos tizenévesek, akik korántsem átlagos körülmények között élnek. A szolárlámpák hamis fényében nehéz elfogadni, hogy a szerelem még a Toronyban sem működik gombnyomásra.

Kategória:

„Futurisztikus, magával ragadó, letehetetlen.”

Cecily von Ziegesar, a GOSSIP GIRL szerzőjének ajánlásával

A csillagok néha közelebb vannak, mint szeretnéd…

McGee, Katharine

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja