Tovább olvasom

Plum, Amy

Álomcsapda

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Bikics Milán
Megjelenés dátuma: 2018-05-17
Terjedelem: 332 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634331490
3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

 „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Álmokat kértek. Rémálmokat kaptak.

Az emberek többsége könnyen elalszik.
Ez azonban elérhetetlen álom Cata, Fergus és még öt fiatal számára, akik ezért önként részt vesznek egy forradalmian új orvosi kísérletben. Álmatlanságuk olyan súlyos, hogy a kezelés, amit eddig csupán egyetlen tesztalanyon próbáltak ki, az utolsó szalmaszálat jelenti számukra. Ám a béta-csoport esetében a teszt a legkevésbé sem a tervek szerint alakul…
Röviddel azután, hogy a hét fiatalt elaltatják, katasztrófa történik. A fiatalok egy közös álomvilágban találják magukat, és mivel nem emlékeznek a kísérletre, azt se tudják, hogyan kerültek oda.
Míg ennek megpróbálnak a végére járni, iszonyú felismerésre jutnak: csapdába estek egy olyan világban, ahol megelevenednek a legvadabb rémálmaik. A tudatalatti álomvilág irtózatos szörnyei, a múlt elfeledettnek hitt vérfagyasztó titkai kínozzák a kis csapatot. Ismeretlenül is ki kell tartaniuk egymás mellett, hiszen a borzalmakkal csak így nézhetnek szembe.
Ha nem jönnek rá, hogyan küzdjék le az álmaikat, sose fognak felébredni.

Kategória:

Amy Plum kiváló pszichothrillerének lapjain A rémálom az Elm utcában és az Eredet motívumai ötvöződnek egymással.

Megpróbálom felemelni az egyik karomat. Az ujjaim remegnek, a kezem néhány centiméterre elemelkedik a matractól, de többre nem futja az erőmből. A testem mintha ólomból volna. Tehetetlen vagyok. Nem tudok elfutni. Se elbújni.

A szerkesztő ajánlja