Tovább olvasom

Perkins, Stephanie

Ajándékba adlak – 12 szerelmes ünnepi történet

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Greskovics Eszter
Megjelenés dátuma: 2016-10-07
Terjedelem: 471 oldal

 

Súly: 440 gramm
ISBN: 9789633108727
3 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ez az ünnep más lesz, mint a többi!
Az Ajándékba adlak néhol torokszorító, máshol humoros történetei hagyományos ünnepeket örökítenek meg, de korántsem hagyományos szereplőkkel és helyzetekkel.
David Levithan, többek között az Egy másik nap világhírű szerzője, egy eszeveszett karácsonyról ír, amelyben egy srác Mikulásnak öltözve próbálja meglepni barátja kishúgát. A félreértések és bonyodalmak elkerülhetetlenek, de mit szól majd a család, ha kiderül, hogy a Mikulás idén valójában szerelmet vallani jött?
Gayle Forman, aki az Itt voltam című regénnyel szerzett több millió rajongót, Sophie és Russell világába enged bepillantást, ahol a kívülállás erény is lehet, és egy apró csoda akár szerelmet is hozhat az iskola falai közé.
Noel súlyosan allergiás a diófélékre, Mags majdnem a biztos halálból hozza vissza. Minden évben együtt ünneplik a szilvesztert, de vajon van-e a más a barátságon túl is a számukra? Rainbow Rowell, az Eleanor és Park és a Fangirl népszerű írója négy varázsos éjszaka történetét meséli el.
Ráadásnak pedig egy-egy felejthetetlen ünnepi történetet kapunk Holly Black, Ally Carter, Jenny Han, Kelly Link, Myra McEntire, Matt de la Pea, Stephanie Perkins, Laini Taylor és Kiersten White sztárszerzők tollából.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Perkins, Stephanie

Stephanie Perkins a young adult regények sztárja, az Anna and the French Kiss és az Isla and the Happily Ever After című nemzetközi sikerlistás könyvek szerzője. Magyarul a Lola és a szomszéd srác című regénye és a válogatásában-szerkesztésében megjelent Ajándékba adlak című szívet melengető novellagyűjtemény olvasható. Férjével Ashville-ben, Észak-Karolinában él.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja