Tovább olvasom

James, E. L.

A sötét ötven árnyalata

 

Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 728 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789634331230

 

3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

A film bemutatásával egy időben megjelenő kiadás EL James forgatáson készült fotóival, és az azokhoz tartozó kommentárokkal kiegészítve kapható! A kötet ezen kívül beleolvasó részletet is tartalmaz a hamarosan megjelenő új regényből: A sötét ötven árnyalata – Christian Grey szavaival.

A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését…

Az Ötven árnyalat-trilógia 150 millió példányban fogyott világszerte.

 

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

E. L. James
A szabadság ötven árnyalata

3990 Ft 3192 Ft 20%

E. L. James
Grey

3990 Ft 3192 Ft 20%

E. L. James
A szürke ötven árnyalata

3990 Ft 3199 Ft 20%

E. L. James
A sötét ötven árnyalata

3990 Ft 3192 Ft 20%

James, E. L.

Az Ötven árnyalat-sorozat szerzője, brit író, forgatókönyvíró. Eredeti nevén Erika Mitchell a filmiparban dolgozott, amikor a Twilight-könyvek hatására lejegyezte első szövegeit. Ezek még fan fictionnek nevezhetők, de a 2012-ben kiadott A szürke ötven árnyalatával berobbant az irodalmi világba, és egy csapásra divatossá vált. Az erotikus regény női szemszöget kapott, és bekerült az irodalom fősodrásába. E. L. James azóta újabb könyveken dolgozik, miközben közreműködik erotikus trilógiája megfilmesítésében. (Fotó: Michael Lionstar)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja