Tovább olvasom

Barabási Albert-László

A képlet – A siker egyetemes törvényei


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma:

 

Méret: 152 x 226 mm
ISBN: 9789634331919
3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

KETTESÉVEL KÖNNYEBB – MINDEN MÁSODIK KÖNYV FÉL ÁRON!” vagy „20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

MI VÉGEZTÜK EL A MUNKA OROSZLÁNRÉSZÉT, MÉGIS MÁS KAPTA A DICSÉRETET.
REMEKÜL JÁTSZOTTUNK A MECCSEN, DE MINTHA EZT RAJTUNK KÍVÜL SENKI NEM VETTE VOLNA ÉSZRE.
FANTASZTIKUS ÖTLETTEL ÁLLTUNK ELŐ A MUNKAHELYÜNKÖN, MÉGIS VALAKI MÁST LÉPTETTEK ELŐ.
MIÉRT?

Az életben gyakran tapasztaljuk, hogy a kimagasló teljesítmény és a siker nem feltétlenül jár kéz a kézben. Barabási Albert-László, a hálózatok világhírű kutatója legújabb könyvében a tudósokra jellemző kíméletlen logikával tárja fel előttünk a siker kollektív természetét, azaz hogy a siker valójában annak függvénye, hogy mit gondolnak rólunk a többiek, és hogyan reagálnak a cselekedeteinkre.

A KÉPLET című könyv a mindennapi életből vett példák segítségével világítja meg a siker törvényszerűségeit: azokat a törvényeket, amelyek alapján megdöbbentő pontossággal jósolható meg, hogy adott feltételek között ki lesz valóban sikeres, és miért. Barabási Albert-László révén megismerhetjük a siker titkos képletét, s ezáltal választ kapunk arra is, mi magunk hogyan lehetünk sikeresek.

Barabási Albert-László 1967-ben született Erdélyben. Egyetemi tanulmányait Bukarestben kezdte, majd a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomázott fizika szakon. Doktori fokozatát a Bostoni Egyetemen szerezte meg.
A komplex hálózatok elméletének kutatásával vívott ki magának nemzetközi elismerést, és ma már az egyik legsikeresebb magyar kutatóként tartják számon. A legrangosabb tudományos folyóiratokban publikál. A Magyar Tudományos Akadémia és az Akademie Europeae külső tagja, az egyesült állomokbeli Northeastern Egyetemen működő Komplex Hálózati Kutatóközpont vezetője, a Harvard Egyetem és a Közép-európai Egyetem oktatója.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
A hálózatok tudománya

8999 Ft 7199 Ft 20%


starsBetöltés...
Barabási Albert László
Villanások – A jövő kiszámítható

3499 Ft 2799 Ft 20%


starsBetöltés...
Barabási Albert-László
Villanások – A jövő kiszámítható

3990 Ft 3192 Ft 20%


starsBetöltés...
Barabási Albert László
Behálózva – A hálózatok új tudománya

3499 Ft 2799 Ft 20%

Barabási Albert-László

Dr. Barabási Albert-László Prima Primissima díjas hálózatkutató és fizikus, a CEU, a Northeastern Egyetem és a Harvard professzora. Az erdélyi Karcfalván született 1967-ben, jelenleg Bostonban dolgozik. Az Amerikai Fizikai Társaság és az Academia Europaea tagja, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja. A tudományos elismertséget a komplex hálózatok elméletének területén elért eredményei hozták meg számára, kötetei Behálózva, Villanások, illetve A hálózatok tudománya címmel jelentek meg. Írásait olyan jelentős lapok közölték, mint a New York Times, a Nature, a National Geographic, a Science, a Le Monde és Die Zeit. A fényképet Fiala de Gábor készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja