Tovább olvasom

Reisz, Tiffany

A kastély

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
Megjelenés dátuma: 2019-05-15
Terjedelem: 320 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634335269
3 599 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

 

Egy titokzatos francia katonai hírszerzési szövetkezet kicsapongó ügynökeként Kingsley Boissonneault az égvilágon mindent csinált már – kémkedett, hazudott és parancsra ölt. Jelenlegi megbízása azonban az eddigiekhez képest meglehetősen szokatlan. Parancsnokának unokaöccsét egy szexszekta hálózta be, és rá bízták a feladatot, hogy épségben hazahozza a fiút.

A szekta bibliája az O története, az extrém szado-mazochizmusáról hírhedt francia regény. A társaság egy olyan vidéki kastélyban működik, amelyben egy fordított világot hoztak létre: ahol a nők uralkodnak és a férfiak az ő engedelmes szolgáik. De valóban engedelmesek?

Amint befogadják, Kingsley-t a titokzatos Madame gyorsan a bűvkörébe vonja. Ez a nő a bölcsesség, az erő és a szépség megtestesítője, és azt ajánlja fel a férfinak, amire az mindig is vágyott.

És mi ennek az ára? Örökre lemondani az egyetlen személyről, akit valaha szeretett.

Csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

Kategória:

A férfiak inkább harcban halnak meg, mintsem megadják magukat a boldogságnak. Egy férfinak saját maga a legnagyobb ellensége.

Reisz, Tiffany

Tiffany Reisz a USA Today listája szerint a Harlequin Mira Books által kiadott, Romance Writers of America RITA®-díjjal jutalmazott Eredendő bűnösök-sorozat sikerszerzője.

A Kentucky-beli Owensboro-ban született, a Centre College-ben diplomázott angolszakon. Az államban elhelyezkedő Wilmore-ban levő Asbury Teológiai Szemináriumának hallgatójaként kezdte meg írói karrierjét. Miután otthagyta a szemináriumot, hogy az írásra összpontosítson, megírta A szirén című művét, amely több mint félmillió példányban kelt el világszerte.

Tiffany emellett népszerű, nőknek szóló krimiket is ír – ilyen a The Bourbon Thief (amely elnyerte az RT Book Reviews Seal of Excellence-díját) vagy a RITA-ra jelölt Fény az éjszakában.

Erotikus fantáziaregénye, a The Red, amelyet az 8th Circle Press égisze alatt, magánkiadásban adott ki, jelölést kapott az NPR Az Év Legjobb könyve-díjára és a Goodreads A hónap legjobb romantikus regénye-díjára. Emellett a Library Journal írt róla külön kiemelt, rajongó kritikát.

Tiffany a Kentucky-beli Lexington-ban él férjével, a szintén író Andrew Shaffer-rel és két macskájával. A macskák nem írók.

 

Fénykép © https://www.tiffanyreisz.com/about

Tovább a szerző oldalára

Belépés csak saját felelősségre!

A szerkesztő ajánlja