Tovább olvasom

Goleman, Daniel

A jóság hatalma


starsBetöltés...

 

Fordította: Tóth Zsuzsanna
Megjelenés dátuma: 2015-07-17
Terjedelem: 334 oldal

 

Súly: 450 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789633105047
3 490 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A XIV. Dalai Láma több mint ötven éve segíti az emberiséget tanításaival. Régi barátja, a pszichológus és újságíró Daniel Goleman kérdéseire válaszolva most feltárja, hogyan gondolkodik a jövőnkről és a jelenkor legégetőbb kérdéseiről: a gazdasági helyzetről, a háborúkról, a fenyegető ökológiai katasztrófákról, a társadalmi egyenlőtlenségekről. A jóság hatalma nem csupán a tibeti buddhizmus legmagasabb rangú spirituális tanítójának példa értékű életútját beszéli el, de a legfontosabb gondolatait is közvetíti, amelyeket igaz történetekkel támaszt alá olyan emberekről, akik a láma elképzeléseit, tanításait a gyakorlatban is megvalósították. A történelem menete, a jövőnk a 80. születésnapját a könyv megjelenésével ünneplő Dalai Láma szerint még megváltoztatható. A kulcs: az emberi tudat átalakítása, a romboló érzelmek száműzése, az együttérzés, az egyetemes erkölcs és a felelősségvállalás megerősítése. A jóság olyan hatalom vallja a láma , amely boldogabbá teszi az életünket, és célt is ad neki. Ha a jövőben egy békésebb és harmonikusabb világban szeretnénk élni, meg kell, hogy szívleljük ezt a tanítást.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Daniel Goleman
Fókusz

starsBetöltés...

3990 Ft 3192 Ft

20%
Daniel Goleman
Társas intelligencia

starsBetöltés...
Több mint tíz évvel az Érzelmi intelligencia megírását követően Daniel Goleman újabb forradalmi jelentőségű könyvvel állt elő. A legfrissebb tudományos...

3990 Ft 3192 Ft

Goleman, Daniel

Daniel Goleman több világhírű bestseller szerzője. A Társas intelligencia c. nagy sikerű könyvét az USA számos középiskolájában és egyetemén kötelező tananyagként oktatják. Kétszer jelölték Pulitzer díjra, és elnyerte az Amerikai Pszichológiai Társaság életműdíját.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja