Tovább olvasom

Barabási Albert-László

A hálózatok tudománya


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-05-25
Terjedelem: 446 oldal

 

Méret: 210 x 270 mm
ISBN: 9789633107874
8 999 Ft7 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek. Barabási Albert-László tíz referenciahálózaton keresztül mutatja be a hálózatok világát.

Olyan hálózatokba nyerünk mélyebb bepillantást, mint például az internet, a mobiltelefon-hívások, a tudományos együttműködés vagy az emberi betegségek hálózata. A hiánypótló könyv elsősorban tankönyv, azonban mindenki számára élvezettel forgatható, aki kicsit is mélyebben érdeklődik a téma iránt. Barabási Albert-László világhírű hálózatkutatónak és fizikusnak, a CEU, a Northeastern Egyetem és a Harvard professzorának a legújabb könyve.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Barabási Albert-László
A képlet – A siker egyetemes törvényei

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Barabási Albert László
Villanások – A jövő kiszámítható

3499 Ft 2799 Ft 20%


starsBetöltés...
Barabási Albert-László
Villanások – A jövő kiszámítható

3990 Ft 3192 Ft 20%


starsBetöltés...
Barabási Albert László
Behálózva – A hálózatok új tudománya

3499 Ft 2799 Ft 20%

Barabási Albert-László

Dr. Barabási Albert-László Prima Primissima díjas hálózatkutató és fizikus, a CEU, a Northeastern Egyetem és a Harvard professzora. Az erdélyi Karcfalván született 1967-ben, jelenleg Bostonban dolgozik. Az Amerikai Fizikai Társaság és az Academia Europaea tagja, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja. A tudományos elismertséget a komplex hálózatok elméletének területén elért eredményei hozták meg számára, kötetei Behálózva, Villanások, illetve A hálózatok tudománya címmel jelentek meg. Írásait olyan jelentős lapok közölték, mint a New York Times, a Nature, a National Geographic, a Science, a Le Monde és Die Zeit. A fényképet Fiala de Gábor készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja