A főzés tudománya
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Fordította: Szkladányi András
Megjelenés dátuma: 2023-03-29
ISBN: 9789636042486
Állandó 20% kiadói kedvezmény
Nem rendelhető
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
• Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
• A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
• Látványos, informatív illusztrációk.