Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

A főzés tudománya

Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

starsBetöltés...

 

Fordította: Szkladányi András
Megjelenés dátuma: 2023-03-29

 

ISBN: 9789636042486
7 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
• Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
• A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
• Látványos, informatív illusztrációk.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja